Marketing Plan

Setelah anda mengetahui apa itu Ads4Bucks, dan produk-produk Ads4Bucks, Maka tibalah masanya untuk saya terangkan mengenai Pelan Pemasaran Ads4Bucks ini.

Pelan pemasaran Ads4Bucks ini adalah istimewa kerana sehingga ke hari ini, masih belum ada lagi bisnes yang menawarkan insentif atau komisen yang serupa dengan Ads4Bucks.
•    Introducing Incentive
•    Leveling Incentive
•    Overriding For Leveling Incentive
•    Pairing By Volume Incentive
•    Overriding For Pairing By Volume Incentive
•    Key-In Incentive

Dalam Pelan Pemasaran Ads4Bucks, anda akan mendapat 6 jenis insentif atau komisyen iaitu:

1. Introducing Incentive

Introducing Incentive ini adalah dimana anda akan dapat RM 100 untuk setiap orang yang menyertai network anda. Contohnya, sekiranya dalam anda berjaya mengajak 20 orang rakan-rakan anda menyertai anda di Ads4bucks, anda akan mendapat:

RM 100 x 20 = RM 2000

Apakah nilainya nampak sedikit??? Sabar dulu….. Ini baru Introducing Incentive.

Anda masih mempunyai banyak lagi bonus yang akan saya terangkan selepas ini.

2. Leveling Incentive

Didalam Skim Insentif Ads4bucks, anda hanya boleh membuka 3 Business Centre sahaja dibawah anda. Anda mesti tertanya-tanya kenapa ada satu nilai insentif RM90 yang tak sama dengan nilai leveling yang lain?

Sebenarnya, Leveling Incentive yang pertama, anda akan dapat RM90. Tetapi untuk Leveling Incentive kedua dan seterusnya, anda akan dapat RM50.

Cuba anda perhatikan kiraan ini hanya untuk 3 level. Tapi, komisyen yang diberi cukup lumayan. Sekiranya 10 level? Saya rasa anda boleh kira sendiri ya….                                   Sampai berapa level je? Di sinilah kelebihan Ads4bucks.

Anda boleh menaja berapa level pun yang anda mahu kerana Ads4bucks tidak mempunyai limitation. Level yang anda boleh taja adalah sehingga INFINITI! Lagi besar network yang anda bina, lagi banyak bonus anda akan perolehi. Tak cukup lagi? Sabar, ada lagi komisen menanti anda!

3. Overriding For Leveling Incentive

Overriding for Leveling Incentive merupakan komisen yang anda akan perolehi dari downline yang anda bina. Dengan bonus ini anda akan memperolehi 15% daripada income downline yang anda taja. Sebagai contoh, lihat gambar dibawah :

Kalau ikut gambar rajah di atas, andaikan anda menaja En. Ali. Kemudian, pendapatan En. Ali ini telah berjaya mencecah RM 4,000. Jadi, seperti yang saya beritahu, anda akan mendapat 15% daripada pendapatan downline yang anda taja. Jadi, dengan seorang downline En. Ali, anda akan mendapat 15% x RM 4,000 = RM600.

Kalau anda menaja 20 orang seperti En. Ali? Anda akan mendapat RM600 x 20  = RM12k Sekarang cuba anda campurkan pulak dengan bonus sebelum ini iaitu Introducing Incentive & Leveling Incentive? Tak cukup jugak? Baca bonus ni pulak.

4. Pairing By Volume Incentive

Pairing By Volume Incentive ini adalah komisyen yang paling istimewa dan setakat ni, saya belum lagi berjumpa mana-mana syarikat yang menawarkan insentif yang sebegini menarik! Kenapa saya berkata begitu? Sila lihat rajah di bawah :

Komisyen ini akan diberi setiap hari selepas pukul 4 petang waktu Malaysia. Ini bermakna, apabila anda mendaftar downline tajaan anda, insentif-insentif yang saya ceritakan di atas tadi, anda akan dapat on the spot (Real Time). Tapi, komisyen ini, ia akan diberikan selepas pukul 4 petang sahaja. Secara kasarnya, sekiranya anda mendaftar downline anda selepas pukul 4 petang, bonus itu akan diberikan keesokkan harinya selepas 4 petang. Anda baca penerangan dibawah ini dengan teliti untuk lebih faham

Gambar di atas mempunyai 3 group.

•      Group 1 = Group yang paling aktif sekali pada hari tu. Group ini akan dikategorikan sebagai Main Group.

•      Group 2 = Group yang boleh tahan aktif tapi tak seaktif yang Group 1. Group ni pulak dikategorikan sebagai 2nd Group.

•    Group 3 = Group yang sangat tak aktif. Tak seaktif Group 1 & Group 2. Ia dikategorikan sebagai 3rd Group.

Sekarang, kalau anda dapat lihat gambar di atas, bulat merah tu yang paling aktif kerana network yang dibina ada 10 orang, kan? Jadi, bulat merah ini di panggil sebagai Main Group. Yang kedua aktif ialah bulat hijau yang dikategorikan sebagai 2nd Group. Dan yang paling tak aktif adalah bulat kuning. Jadi, bulat kuning adalah 3rd Group.

Melalui gambar di atas, sistem mendapati di antara Main Group & 2nd Group, terdapat 8 pasang bulat merah & bulat hijau. Ini bermakna, terdapat 8 pasang di situ. Kemudian, sistem mendapati lagi, di antara Main Group & 3rd Group, terdapat 7 pasang bulat merah & bulat kuning. Jadi ini bermakna terdapat 7 pasang di situ. Berdasarkan contoh di atas, terdapat 8 pasang + 7 pasang = 15 pasang.

Pairing By Volume Incentive akan memberikan RM 40 untuk setiap pasang. Jadi, kalau ikutkan contoh di atas,

•    15 pasang x Rm 40 = RM600

Nampak!? Selepas pukul 4 petang, RM600 masuk ke poket anda. Senang, kan? Baiklah, sekarang anda cuba campurkan dengan Introducing Incentive, Leveling Incentive &  Overriding By Leveling Incentive? Berapa anda dapat?

5. Overriding For Daily Pairing By

Volume Incentive

Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive ini hampir sama dengan Overriding For Leveling Incentive. Perbezaannya ialah ia dikira berdasarkan Pairing by Volume Incentive. Sila rujuk gambar di bawah :

Dengan bonus ini anda akan mendapat 10% daripada income downline yang anda taja (Direct Sponsor) dan 5% daripada income downline yang bukan anda taja (indirect sponsor). Tetapi, ini berdasarkan Pairing by Volume Incentive ye!So sekarang, kira la bape income yang korang bakal dapat setelah campur semua bonus, Introducing Incentive, Leveling Incentive, Overriding for Leveling Incentive, Pairing by Volume Incentive & Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive. Kira elok2 ye, pasti anda akan tersenyum!

A akan dapat 10% dari income B dan 5% dari income C & D

B akan dapat 10% dari income C & D

Anda boleh lihat di mana A mendapat komisyen yang banyak walaupun hanya menaja satu kaki sahaja? Menarik bukan?

6. Key-In Incentive

Inilah komisen yang paling membuatkan saya terus terbuka hati untuk menyertai Ads4Bucks. Ini disebabkan komisen seperti ini hanya diberikan kepada stokis sahaja dan belum ada lagi biz lain yang menawarkan komisen ini kepada agen biasa. Kini saya berpeluang menerima komisen seperti ini walaupun saya hanya seorang agen biasa.

Komisen tambahan sebanyak RM20 akan diberikan untuk segala maklumat lengkap yang diisi ketika mendaftarkan akaun baru di bawah rangkaian kita.

Merujuk kepada rajah di atas, 3 orang agen yang kita daftarkan di bawah rangkaian kita :
3 X RM20 = RM60

Jika 20 agen?
20 X RM20 = RM400

WOW! Key-In maklumat new member baru pun boleh dapat duit?                 Fuhh.. Ada ke program yang menawarkan insentif macam ini?                           Ya memang ada, hanya di Ads4Bucks!

 

Hak Cipta Terpelihara – LOT10 Group Ads4bucks 2010

Tidak dibenarkan mana-mana bahagian didalam blog ini digunakan oleh mana-mana pihak tanpa kebenaran pihak Admin, baik dalam bentuk menyalin, cetakan semula, elektronik, rakaman atau yang seperti dengannya.  Atau cara-cara lain, tanpa terlebih dahulu mendapat izin bertulis daripada Admin LOT10 Group Ads4bucks.

One Response to Marketing Plan

  1. ahmad barir says:

    satu je saye x faham..kenape program ini diistilahkan mampu menjana rm960 sehari
    sedangkan kesemua rangkaian yang akan wujud dibawah kita hanya berlaku
    sekali sahaja dan mengambil masa..sekiranya telah cukup pair yang ke 12 maka berakhir lah komisyen yg dibayar..atau macam mana…sye cume x faham je..boleh en.nizuan jelaskan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>